Informatie

Alle informatie over Dolorosa kan je hier vinden! Bij Wandeltheater Dolorsa krijg je een uniek en onvergetelijk schouwspel te zien. We leggen onze bezoekers graag in de watten want het  Paasverhaal is voor iedereen. Vanwege het laagdrempelige karakter is het een echte aanrader om als bezoeker gasten mee te nemen die het Paasverhaal nog niet kennen.
De optredens zijn te bezoeken op:

·         zaterdag 24 maart: 14.00, 16.00 en 20.00 uur

·         zondag 25 maart: 14.00, 16.00 en 20.00 uur.

De kaartverkoop loopt via deze website vanaf 12 januari.

Praktische informatie

Bij 4 van de 6 optredens is Ellen Both, onze  Tolk Nederlandse Gebarentaal, aanwezig. Zij tolkt op zaterdag 14.00 en 20.00 en zondag 0m 16 en 20.00. Zij is te vinden in de ontvangstzaal, vanwaar dove mensen haar volgen tijdens het gehele optreden.

Het startpunt van elke voorstelling is in de Bavo kerk, Nijkerk. In deze ontvangstzaal is koffie en thee te verkrijgen. Bij aanvang wordt er een korte instructie gegeven en ontvangt u het gratis programmaboekje, hierna start de wandeling.

De voorstelling duurt ongeveer 90 minuten en is goed toegankelijk voor rolstoelen. Er is extra hulp aanwezig waar nodig. Een paraplu kan wenselijk zijn, de wandeling is grotendeels binnen en niet ver. Er zijn stoelen tijdens de meeste scènes en af en toe blijft het publiek staan.

Helaas mag er niet gefilmd of gefotografeerd worden tijdens de voorstelling. Na afloop van de voorstelling is dit echter geen enkel probleem.

De voorstellingen zijn helaas niet te bezoeken voor kinderen onder de 5 jaar.

Het je vragen of wil je nog extra informatie? Neem contact met ons op!