Programma

Programma

Welkom bij Wandeltheater Dolorosa.

Houd je van kunst en cultuur? Dan is dit je kans! Deze Theater-Passion laat je op een begrijpelijke manier het paasverhaal zien door middel van een uitgebreid programma. Er worden nauwelijks woorden gebruikt.Het unieke aan deze voorstelling is dat de bezoeker niet de hele voorstelling op een plaats blijft, maar door een gids als groep langs verschillende scènes wordt gevoerd.

Door kijken en beleven geniet elke bezoeker van het schouwspel. Het verhaal is niet zwaarmoedig maar een verhaal vol hoop waardoor het geschikt is voor alle leeftijden. Je krijgt het gevoel zelf in het verhaal rond te lopen….en zo kun je met vrienden/familie Pasen opnieuw beleven.

Na 60 uitverkochte voorstellingen (in Deventer, Leiden en Nijkerk) is Dolorosa dit jaar in Haarlem en maken wij er met 150 medewerkers een dynamisch programma voor jong en oud van.

Porgramma

DOVEN

De uitvoering is uitstekend geschikt voor doven en slechthorenden en er is een Doventolk NGB. Meer informatie!

KINDEREN

De voorstelling is niet geschikt voor hele kleine kinderen. We verwelkomen kinderen vanaf ongeveer 5 jaar. Dat betekent dat kleine kinderen,onder de 4 helaas niet mee kunnen.

De voorstelling is goed toegankelijk voor mensen in een rolstoel en ook een hulphond is welkom. In de voorstelling wordt bij elke scene vooraan plaats gemaakt voor rolstoelgebruikers.

Tijdens de voorstelling mogen geen foto’s of filmopnames worden gemaakt. Pas na de voorstelling mag er worden gefilmd en gefotografeerd.

De wandeling is niet ver, ongeveer 2 km. Omdat het publiek af en toe een stukje loopt houdt men de jassen aan.

Dan kun je op de foto met een standbeeld, de spelers spreken en zelf foto’s maken.

Er is een kunst expositie waar schilderijen en beeldhouwwerken worden geëxposeerd.

GASTEN

Wandeltheater Dolorosa is laagdrempelig en de prijs is bewust laag gehouden voor mensen met een kleine beurs. Het stuk is uitermate geschikt en bedacht om nieuwe mensen mee naar toe te nemen en hun een onvergetelijke belevenis te geven. We hopen dat u hierin wilt meedenken.